Ελάτε να γνωριστούμε

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ελάτε από το γραφείο μας να γνωριστούμε και από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την σωστή και αποτελεσματική διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, πάντα σε προσιτές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ικονίου 22, Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 171 23, Αθήνα

+30 210 93 300 38
+30 210 93 300 37

info@quilladv.gr

Quill Advertisement Solutions | Τετράδια Καρφίτσα
7105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7105,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Τετράδια Καρφίτσα

Τετράδια Καρφίτσα

Είτε είστε μαθητής, φοιτητής ή επαγγελματίας, αυτό το σημειωματάριο είναι ο ιδανικός σας σύντροφος. Ιδανικό για το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή για τις καθημερινές σας σημειώσεις στο σπίτι, αυτό το τετράδιο προσφέρει αρκετό χώρο για να οργανώσετε τις σκέψεις σας, τις λίστες σας, και τα δημιουργικά σας σχέδια.

Με πρακτική διάσταση Α5, είναι εύκολο να το μεταφέρετε όπου κι αν βρίσκεστε, στην τσάντα σας, στο σακίδιο ή στο χέρι σας. Είτε είστε σε κίνηση είτε καθισμένοι στο γραφείο σας, αυτό το σημειωματάριο σας προσφέρει την ευκολία να καταγράφετε τις ιδέες σας όποτε το χρειάζεστε.

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον αγαπά την οργάνωση και τη γραφή.

Date

28 Αυγούστου, 2024

Category

Shop